monumentale kunsten digitale beeldvorming 2 schilderkunst Keramiek HG schilderkunst MG K Haring keramiek 2 eindejaar clown eindejaar BHK eindejaar kera

Inschrijvingen

INSCHRIJVINGEN 2020 – 2021

Wie zich inschrijft: verklaart akkoord te gaan met ons academiereglement en het artistiek pedagogisch project.

Je kan dit raadplegen door op onderstaande link te klikken.

Academiereglement downloaden

APP downloaden

Een inschrijving geldt voor één schooljaar. Je moet dus voor elke schooljaar opnieuw inschrijven. Het schooljaar start traditioneel op 1 september en eindigt op 30 juni.

Ingevolge de coronacrisis is het momenteel niet mogelijk op het secretariaat in te schrijven, enkel online.
Onze leerlingen krijgen als eerste de kans zich in te schrijven voor het vervolg van hun huidige cursus. Wil je wisselen van cursus, lesmoment of locatie, stuur dan een mail naar contact@habk.be.

Jongeren (6 – 17 jaar) : online inschrijven via mijnACADEMIE.be
Vanaf 10 juni 2020: huidige leerlingen voor vervolg huidige cursus.
Vanaf 22 juni 2020: ook nieuwe leerlingen. Hieronder vallen ook broers en zusjes die voor de eerst maal inschrijven.

Volwassenen (vanaf 18 jaar) : online inschrijven via mijnACADEMIE.be
Vanaf 10 juni 2020: huidige cursisten voor het vervolg van hun huidige cursus.
Vanaf 7 juli 2020: ook nieuwe leerlingen

De inschrijving is pas geldig vanaf datum betaling. Dit kan nu ook online.
Als je aan bepaalde voorwaarden voldoet, heb je recht op verminderd tarief. De korting wordt enkel toegestaan mits voorlegging van de juiste documenten, zo niet betaal je het volledige tarief.
Heb je recht op korting en wil je online inschrijven? Mail de vereiste documenten vooraf door naar contact@habk.be in een duidelijke bijlage. Wij voeren uw persoonlijke korting in en dan betaal je online direct het verminderd tarief.
Heb je pas in september een geldig attest en betaalde je reeds in juni? Bezorg je bewijs ten laatste op 30/09/2020 en het verschil wordt teruggestort. Opgelet, nadien worden geen attesten meer aanvaard.
Gezinskortingen binnen de eigen academie voor jongeren onder 18 jaar worden automatisch toegestaan, ook online.

Het inschrijvingsgeld is fiscaal aftrekbaar voor kinderen jonger dan 12 jaar. De fiscaal attesten worden in het voorjaar per mail verstuurd.
Als je uitschrijft vóór 01/10/2020, kan je het inschrijvingsgeld volledig recupereren. Daarna is dit niet meer mogelijk.

De inschrijvingen sluiten definitief af op woensdag 30/09/2020.

Hoe schrijf ik online in?

 1. STAP 1: Ga naar mijnacademie.be/habk
 2. STAP 2: Meld je aan of maak een account aan 
  Geef je e-mailadres op en kies een wachtwoord. Je ontvangt een mail waarin je je e-mailadres moet bevestigen.
 3. STAP 3: Leerlingen toevoegen
  Eens aangemeld, zie je onder leerlingen al dan niet de personen die reeds gelinkt zijn aan je account. Selecteer de persoon die je wenst in te schrijven of voeg een nieuwe persoon toe. Hiervoor moet je naast de naam en voornaam ook diens rijksregisternummer en geboorteplaats ingeven.
 4. STAP 4: Token
  In deze stap moet je een token ingeven om deze persoon te kunnen toevoegen. Het token is een getal van 8 cijfers. Heb je deze code niet, klik dan onderaan de witte balk op ‘ik heb geen token …’. Je ontvangt deze code op je mailadres of op het mailadres van betrokkene als het over een persoon gaat die niet tot je eigen leefeenheid behoort.
 5. STAP 5: Je bent nu als leerling toegevoegd
  Wil je een extra leerling toevoegen, klik dan op ‘ja, ik wil nog een leerling toevoegen’. Wil je geen extra leerling toevoegen, klik dan op ‘nee, ik ben klaar’.
 6. STAP 6: Contactgegevens, akkoorden en extra vragen
  In deze stap zal je enkele gegevens moeten controleren en indien nodig aanvullen.
  We werken in onze academie met een automatische sms-dienst bij afwezigheid van een leerkracht. Daarnaast ontvangt u communicatie mbt de academie per e-mail. Vul om deze redenen dus zeker een geldig e-mailadres en een correct gsm-nummer in. Vervolgens verklaar je je akkoord met het academiereglement en het artistiek pedagogisch project. Tot slot kun je ook toestemming geven tot het gebruik van beeldmateriaal door de academie. Als je deze stappen hebt doorlopen, veranderen de rode balken in groene balken.
 7. STAP 7: Inschrijvingen
  Afhankelijk van je leeftijd en de reeds gevolgde opleidingen aan onze academie, zal je een persoonlijk voorstel te zien krijgen. Klik op de cursus van je keuze en bevestig tot slot je inschrijving. 
 8. STAP 8: Betaling
  Klik op de rode knop ‘nu betalen’. Volg de stappen en kies je betalingsmethode. Opgelet! De inschrijving is pas definitief na de betaling van het openstaand saldo.

Bij problemen tijdens het online inschrijven kan je ons contacteren


 • -Via email contact@habk.be
 • -Via telefoon 016/568503 tijdens de kantooruren.

Klik hier om je online in te schrijven