Hoe schrijf ik online in?

– STAP 1: Ga naar  mijnacademie.be/habk

– STAP 2: Meld je aan of maak een account aan als je er nog geen had. Geef je e-mailadres op en kies een wachtwoord. Je ontvangt een mail waarin je je e-mailadres moet bevestigen.

– STAP 3: Welke leerling wil je zien? Klik en dan verschijnen de personen die reeds gelinkt zijn aan je account. Selecteer de persoon die je wenst in te schrijven of voeg een nieuwe persoon toe. Hiervoor moet je naast de naam en voornaam ook diens rijksregisternummer en geboorteplaats ingeven.

– STAP 4: Token ingeven. Om een nieuwe persoon te kunnen toevoegen moet je een token ingeven. Je ontvangt dit token van 8 cijfers op je e-mailadres of op het e-mailadres van betrokkene als het over een persoon gaat die niet tot je eigen leefeenheid behoort.

– STAP 5: wil je een extra leerling toevoegen klik op “ja” zo niet klik op “klaar”.

– STAP 6: Contactgegevens controleren. Kijk deze goed na en verbeter indien nodig. Wij werken met een automatische sms-dienst bij afwezigheid van de leerkracht en daarnaast ontvang je ook communicatie met betrekking tot de academie per e-mail. Vervolgens verklaar je je akkoord met het academiereglement en het artistiek pedagogisch project. Tot slot kun je ook toestemming geven tot het gebruik van beeldmateriaal door de academie. Als je deze stappen hebt doorlopen, veranderen de rode balken in groene balken.

– STAP 7: Inschrijvingen Afhankelijk van je leeftijd of de reeds gevolgde opleidingen aan onze academie, zal je een persoonlijk voorstel te zien krijgen. Indien nodig kan je eerst de locatie aanpassen. Hiervoor klik je op het potloodje naast de locatie. Je krijgt een lijst met alle plaatsen. Maak je keuze en bevestig. Vink dan de cursus van je keuze aan en bevestig. Opgelet: eens je een cursus hebt gekozen, kan je niets meer wijzigen.

– STAP 8: Betaling. Klik op de rode knop “nu betalen”. Volg de stappen en kies je betalingsmethode. De inschrijving is pas definitief na betaling van het openstaand saldo.

Bij problemen tijdens het online inschrijven kan je ons contacteren

via e-mail :  contact@habk.be

telefonisch: 016/568503 tijdens de openingsuren